Půjčka 1.000.000 Kč

Nebankovní půjčka 1.000.000 Kč, kterou nabízíme, je pouze pro podnikatele a je vždy se zástavou nemovitosti. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a za sebou mnoho úspěšných financování. Buďte právě vy těmi dalšími, kterým pomůžeme splnit jejich podnikatelský sen.

Není důležité, jestli potřebujete sto tisíc nebo milion. My posuzujeme každého individuálně a každému zákazníkovi se věnujeme s maximální péčí. Financujeme jak drobné živnostníky z venkova, tak i velké milionové projekty Praze.  

 

  • administrativu vyřešíme za vás
  • rychlé vyplacení
  • bezpečné překonání obtížného období
 
 

ZOXO na Firmy.cz

Kolik si můžu půjčit?

Půjčka bez nahlížení do registru s anuitním splácením a se zástavou nemovitosti. Splátky si rozložte až na 20 let, garantujeme stejnou úrokovou sazbu po celou dobu splácení úvěru. Splátka v sobě obsahuje splátku jistiny a úrok.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
3 400 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce ve výši 200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši 3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je 254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
Tato půjčka bez registru s balonovou splátkou je vhodná pro každého, pokud preferujete nižší splátky. Splácíte pouze úroky a jistinu uhradíte v poslední splátce. Kdykoliv můžete refinancovat k bance, nebo přejít na anuitní splácení.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
1 150 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce s odloženou jistinou ve výši 400 000,- Kč na 1 rok s úrokovou sazbou 6,90 % p.a. je pravidelná měsíční splátka ve výši 2 300,- Kč + splátka jistiny v poslední měsíc ve výši 400 000,- Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4,00% z jistiny (16 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 7,12% je 427 600,- Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
předčasné splacení zdarma
žádné poplatky předem
až 70 % hodnoty nemovitosti
nížší splátky - platíte pouze úroky
předčasné splacení zdarma
až 70 % hodnoty nemovitosti
 
ZOXO a hodnocení klientů
Garance předčasného splacení
10 let na trhu

 

Výhody ZOXO půjčky

ŽÁDNÉ skryté poplatky
FIXNÍ úroková sazba
Předčasné splacení úvěru ZDARMA a bez sankcí
  

Vzorová kalkulace půjčky 1.000.000 Kč a vzor smluv k úvěru

Způsob spláceníúroková sazbadélka splácenísplátka od
Anuitní splácení 6,9 % 20 let 7.693 Kč
Balonové splácení 6,9 % 2 roky 5.750 Kč 

Min. RPSN 7,7 %, max. RPSN 54,42 %, min. doba splácení 6 měs., max. 240 měs. podle výše půjčky

 

Jaké podmínky pro získání půjčky milion korun musíte splnit?

Podmínky získání půjčky jsou daleko jednodušší než u klasické banky. Nenahlížíme do registru dlužníků a neplatičů. Také nám nemusíte dokládat příjmy.

  • aktivní podnikání (OSVČ, IČ)
  • ručení nemovitým majetkem
  • dva doklady totožnosti

 

 

Jak žádat u ZOXO o půjčku 1.000.000,-

Jak se žádá o půjčku?

Zažádat o úvěr 1.000.000 Kč je velmi jednoduché a zvládne to každý. Jestli jste starší 18 let, vyberte si mezi anuitním splácením a balonovém splácením, vyplňte žádost nebo zavolejte na uvedený telefon. Nejjednodušší je vyplnění našeho online formuláře, kde zadáte své nacionále, a o zbytek se postaráme my.

 

Pro koho je půjčka 1 000 000 Kč ?

Naše půjčky jsou na cokoliv, nemusíte dokládat účelovost. Peníze mohou být na refinancování, koupi nemovitosti, rozvoj podnikání, atd. Splňte si svůj sen a pořiďte si VAN, který přes týden využijete v podnikání a přes víkend s ním budete jezdit s rodinou na výlety a cestovat.

Účelovost půjčky ZOXO

 

Jak dlouho ZOXO trvá schválit půjčku

Jak dlouho trvá vyřízení žádosti o půjčku?

Všechny žádosti vyřizujeme obratem a online. Ihned po zadání žádosti začínáme pracovat na jejím posouzení, abyste mohli mít peníze co nejdříve. Ve většině případů jsem schopni půjčku 1.000.000 Kč schválit ještě ten samý den. Pokud jste už byli naším klientem a jedná se o opakovanou půjčku, schválení je téměř okamžitě.

 

 

 

Co vás nejvíce zajímá

Při půjčce ve výši  200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši  3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí  2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je  254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.           

Naše úroková sazba je nastavená jako fixní po celou dobu trvání úvěru. Nezapomínejte na to, že ne všichni spadají pod ČNB, takže jinde vám mohou už za 1/2 roku úrokovou sazbu navýšit i o 300 %. Také si na naše klienty nevymýšlíme nesmyslné pokuty a sankce. Proto vám nikdy nenabídneme úrok nižší než 6,9 %, jednáme férově.

ANO, po 6 měsících řádného splácení můžete od nás odejít bez sankce a pokut.

Všechny dokumenty (smlouvu o půjčce, zástavní smlouvu, obchodní podmínky atd), které budete s naší společností podepisovat, vám samozřejmě zašleme předem k prostudování a termín podpisu si nastavíme tak, abyste se stihli se vším seznámit. Jsme maximálně transparentní, proto tyto dokumenty můžete najít už nyní v sekci Ke stažení 

ANO, pokud se například rozhodnete o částečné splacení půjčky, splátky vám automaticky přepočítáme a snížíme.

Pokud se jedná o mimořádný případ, můžeme se domluvit na dočasném odkladu - stát se to může, například dlužníkovi vyprší trvalý příkaz na placení splátek. Pokud klient ale nekomunikuje, musíme postupovat podle smlouvy. Výše úroku z prodlení odpovídá ročně repo sazbě stanovené ČNB pro první den kalendářního pololetí, v němž došlo k prodlení, zvýšené o 8 proc. bodů (nařízení vlády č. 351/2013 Sb.). To je fér!