Půjčka 500.000 Kč

Pokud podnikáte nebo jste živnostníkem, můžete žádat o podnikatelskou půjčku ve výši 500 000 korun. Půjčka 500 000 Kč je dostatečně vysoká na to, aby posloužila jako počáteční kapitál při zakládání společnosti nebo ke krytí výdajů při nové investici. S půjčkou 500 000 Kč využíváte řadu výhod podnikatelských půjček. Mezi výhody patří nízká úroková sazba, možnost dlouhé i krátké doby splácení, fixace úrokové sazby a možnost předčasného splacení zdarma. 

 

  • administrativu vyřešíme za vás
  • rychlé vyplacení
  • bezpečné překonání obtížného období
 
 

ZOXO na Firmy.cz

Kolik si můžu půjčit?

Půjčka bez nahlížení do registru s anuitním splácením a se zástavou nemovitosti. Splátky si rozložte až na 20 let, garantujeme stejnou úrokovou sazbu po celou dobu splácení úvěru. Splátka v sobě obsahuje splátku jistiny a úrok.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
3 400 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce ve výši 200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši 3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je 254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
Tato půjčka bez registru s balonovou splátkou je vhodná pro každého, pokud preferujete nižší splátky. Splácíte pouze úroky a jistinu uhradíte v poslední splátce. Kdykoliv můžete refinancovat k bance, nebo přejít na anuitní splácení.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
1 150 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce s odloženou jistinou ve výši 400 000,- Kč na 1 rok s úrokovou sazbou 6,90 % p.a. je pravidelná měsíční splátka ve výši 2 300,- Kč + splátka jistiny v poslední měsíc ve výši 400 000,- Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4,00% z jistiny (16 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 7,12% je 427 600,- Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
předčasné splacení zdarma
žádné poplatky předem
až 70 % hodnoty nemovitosti
nížší splátky - platíte pouze úroky
předčasné splacení zdarma
až 70 % hodnoty nemovitosti
 
ZOXO a hodnocení klientů
Garance předčasného splacení
10 let na trhu

 

Ukázka z ceníku poplatků

Zpracování žádosti půjčky s exekucí ZDARMA
Administrativa k získání vyčíslení aktuálních dluhů ZDARMA
Měsíční poplatek za správu úvěru ZDARMA
Zpracování odhadu nemovitosti ZDARMA
Změna ve smlouvě před podpisem ZDARMA
Předčasné splacení půjčky ZDARMA*

 

 

* Podmínky předčasného splacení zdarma vám sdělí na naší infolince operátor, nebo náš obchodní zástupce. Zobrazit kompletní ceník

Vzorec RPSN a jeho výpočet nabízíme volně ke stažení.

 

Výhody ZOXO půjčky

ŽÁDNÉ skryté poplatky
FIXNÍ úroková sazba
Předčasné splacení úvěru ZDARMA a bez sankcí

 

Vzory smluv a dokumentů

 

 

 

Jaké podmínky pro získání půjčky musíte splnit?

Podmínky získání půjčky jsou daleko jednodušší než u klasické banky. Nenahlížíme do registru dlužníků a neplatičů. Také nám nemusíte dokládat příjmy. Všechny vzory dokumentů si můžete prostudovat předem.

  • být plnoletý 
  • ručit nemovitým majetkem
  • dva doklady totožnosti

 

 

Půjčka 500 000 korun bez registru

Pokud máte záznam v registru dlužníků, nemusí to být překážkou pro získání půjčky 500 000 Kč. Žádosti o úvěry posuzujeme individuálně a záleží na typu záznamu i jeho stáří. Půjčku na 500 000 Kč můžete získat i se zápisem v registru dlužníků. 

 

ZOXO spolehlivý partner pro půjčku 500.000 Kč

Spolehlivý partner ZOXO

Nebankovní společnost ZOXO je spolehlivým partnerem pro financování vašich obchodních aktivit. Dokumenty ke stažení jsou k dispozici nejen stávajícím klientům, ale i zájemcům o zprostředkování půjčky 500.000 Kč. Máte možnost prostudování dokumentace a porovnání nabídky s nabídkami ostatních společností. V žádném případě nenarazíte na skryté poplatky. Jednání je otevřené a transparentní, veškeré náklady znáte předem. 

 

Stovky podniků s finančním kapitálem

Vyřizujeme žádosti menších podnikatelských jednotek i větších podniků se zaměstnanci. Rozumíme tomu, že se v obchodním světě objevují situace, kdy potřebujete rychlou půjčku. Půjčka 500.000 Kč pomáhá s nenadálými výdaji a umožní podniku úhradu nákladů po několik měsíců. Ceník poplatků vám představí nabídku půjčky detailněji. Podnikatelé půjčku 500.000 Kč využívají nejčastěji k financování rozjezdu nové provozovny, nákupu strojů nebo rozšíření vozového parku. 

Účelovost půjčky ZOXO 500.000 Kč

 

Půjčka ZOXO 500.000 Kč

Půjčka 500.000 Kč se snadným splácením

Jaká půjčka se snadno splácí? Taková, kdy jsou předepsány nízké měsíční splátky. To se vám podaří s prodlouženou lhůtou splatnosti až na 20 let. Nebudete zatíženi vysokou finanční částkou a budete mít možnost věnovat se obchodním aktivitám. Předčasné splacení nabízí ZOXO jako jediná nebankovní společnost zdarma. Výpočet RPSN vychází z výše půjčky a délky splácení.  

 

 

Min. RPSN 7,7 %, max. RPSN 54,42 %, min. doba splácení 6 měs., max. 240 měs. podle výše půjčky

 

 

 

Co vás nejvíce zajímá

Při půjčce ve výši  200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši  3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí  2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je  254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.           

Naše úroková sazba je nastavená jako fixní po celou dobu trvání úvěru. Nezapomínejte na to, že ne všichni spadají pod ČNB, takže jinde vám mohou už za 1/2 roku úrokovou sazbu navýšit i o 300 %. Také si na naše klienty nevymýšlíme nesmyslné pokuty a sankce. Proto vám nikdy nenabídneme úrok nižší než 6,9 %, jednáme férově.

ANO, po 6 měsících řádného splácení můžete od nás odejít bez sankce a pokut.

Všechny dokumenty (smlouvu o půjčce, zástavní smlouvu, obchodní podmínky atd), které budete s naší společností podepisovat, vám samozřejmě zašleme předem k prostudování a termín podpisu si nastavíme tak, abyste se stihli se vším seznámit. Jsme maximálně transparentní, proto tyto dokumenty můžete najít už nyní v sekci Ke stažení 

ANO, pokud se například rozhodnete o částečné splacení půjčky, splátky vám automaticky přepočítáme a snížíme.

Pokud se jedná o mimořádný případ, můžeme se domluvit na dočasném odkladu - stát se to může, například dlužníkovi vyprší trvalý příkaz na placení splátek. Pokud klient ale nekomunikuje, musíme postupovat podle smlouvy. Výše úroku z prodlení odpovídá ročně repo sazbě stanovené ČNB pro první den kalendářního pololetí, v němž došlo k prodlení, zvýšené o 8 proc. bodů (nařízení vlády č. 351/2013 Sb.). To je fér!

 

Naše půjčky poskytujeme na území celé ČR