Půjčka 600.000 Kč od přímého poskytovatele

Podnikatelé mohou využít vysokého úvěrového rámce. Půjčka 600.000 korun jim pomůže v prvních letech podnikání. Využijí ji, když se obchodům nebude po několik měsíců dařit nebo s její pomocí získají kapitál pro novou investiční příležitost. Úvěr poskytuje rychle hotovost a službu můžete využít i opakovaně. Předčasné splacení je zdarma. 

 

Získání půjčky 600.000 Kč není administrativně náročné, a pokud bude třeba, pomohou vám pracovníci klientské obsluhy. Předkládáte několik osobních dokumentů a ručíte nemovitostí. Půjčka online má k dispozici kontaktní formulář, zároveň se můžete obrátit na telefonní linku nebo vyřídit dokumenty osobně v sídle společnosti. 

 

  • administrativu vyřešíme za vás
  • rychlé vyplacení
  • bezpečné překonání obtížného období
 
 

ZOXO na Firmy.cz

Kolik si můžu půjčit?

Půjčka bez nahlížení do registru s anuitním splácením a se zástavou nemovitosti. Splátky si rozložte až na 20 let, garantujeme stejnou úrokovou sazbu po celou dobu splácení úvěru. Splátka v sobě obsahuje splátku jistiny a úrok.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
3 400 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce ve výši 200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši 3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je 254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
Tato půjčka bez registru s balonovou splátkou je vhodná pro každého, pokud preferujete nižší splátky. Splácíte pouze úroky a jistinu uhradíte v poslední splátce. Kdykoliv můžete refinancovat k bance, nebo přejít na anuitní splácení.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
1 150 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce s odloženou jistinou ve výši 400 000,- Kč na 1 rok s úrokovou sazbou 6,90 % p.a. je pravidelná měsíční splátka ve výši 2 300,- Kč + splátka jistiny v poslední měsíc ve výši 400 000,- Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4,00% z jistiny (16 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 7,12% je 427 600,- Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
předčasné splacení zdarma
žádné poplatky předem
až 70 % hodnoty nemovitosti
nížší splátky - platíte pouze úroky
předčasné splacení zdarma
až 70 % hodnoty nemovitosti
 
ZOXO a hodnocení klientů
Garance předčasného splacení
10 let na trhu

 

Ukázka z ceníku poplatků

Zpracování žádosti půjčky s exekucí ZDARMA
Administrativa k získání vyčíslení aktuálních dluhů ZDARMA
Měsíční poplatek za správu úvěru ZDARMA
Zpracování odhadu nemovitosti ZDARMA
Změna ve smlouvě před podpisem ZDARMA
Předčasné splacení půjčky ZDARMA*

 

 

* Podmínky předčasného splacení zdarma vám sdělí na naší infolince operátor, nebo náš obchodní zástupce. Zobrazit kompletní ceník

Vzorec RPSN a jeho výpočet nabízíme volně ke stažení.

 

Výhody ZOXO půjčky

ŽÁDNÉ skryté poplatky
FIXNÍ úroková sazba
Předčasné splacení úvěru ZDARMA a bez sankcí

 

Vzory smluv a dokumentů

 

 

 

Jaké podmínky pro získání půjčky musíte splnit?

Podmínky získání půjčky jsou daleko jednodušší než u klasické banky. Nenahlížíme do registru dlužníků a neplatičů. Také nám nemusíte dokládat příjmy. Všechny vzory dokumentů si můžete prostudovat předem.

  • být plnoletý 
  • ručit nemovitým majetkem
  • dva doklady totožnosti

 

 

Jak žádat u ZOXO o půjčku 600.000 Kč

Vyřízení půjčky 600.000 Kč je snadné

Jak se vyřizuje půjčka 600.000 Kč? Snadněji než byste předpokládali. Budete předkládat osobní doklady a doklady o nemovitosti, kterou ručíte za půjčku. Nemovitost nemusí být ve vašem vlastnictví, důležitý je zápis na katastru nemovitostí. Peníze vám přijdou na bankovní účet a není nutné dokládat účel čerpání peněz. Sjednaná půjčka na cokoliv může krýt podnikatelské aktivity, nákup movitého nebo nemovitého majetku i konsolidaci nevýhodných úvěrů. 

 

Jak probíhá vyřízení? Jak rychle obdržím hotovost?

Otázky ohledně vyřízení půjčky 600.000 Kč jsou poměrně časté, stejně jako dotaz na rychlost zaslání peněz. V obou případech vás můžeme uklidnit. Po dodání potřebných dokladů je vyřízení žádosti provedeno v řádu několika hodin a zároveň jsou i odeslány peníze na bankovní účet klienta. Půjčka ihned je tu pro ty, kteří žádají o úvěr opakovaně. Stávajícím klientům je možné odeslat obnos i během několika minut. 

Účelovost půjčky ZOXO 600000

 

Jak dlouho ZOXO trvá schválit půjčku 600.000 Kč

Splátky bez zatížení

Jakmile sjednáváme úvěr, máme vždy zájem o jeho rychlé splacení. To klienty vede často k tomu, že volí neúměrně vysokou výši měsíčních splátek. V takovém případě se mohou dostat do problémů se splácením. Půjčka s možností předčasného splacení vám nabízí snadnější cestu. Zvolit dlouhou dobu splácení (20 let) a nízkou výši předepsané měsíční splátky. Zbývající hotovost je bezpečnou rezervou. Rezervu můžete později použít pro předčasné splacení. Splátkový kalendář máte k dispozici před podpisem smlouvy, vždy budete informování o zůstatku úvěru. 

 

 

Min. RPSN 7,7 %, max. RPSN 54,42 %, min. doba splácení 6 měs., max. 240 měs. podle výše půjčky

 

 

 

Co vás nejvíce zajímá

Při půjčce ve výši  200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši  3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí  2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je  254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.           

Naše úroková sazba je nastavená jako fixní po celou dobu trvání úvěru. Nezapomínejte na to, že ne všichni spadají pod ČNB, takže jinde vám mohou už za 1/2 roku úrokovou sazbu navýšit i o 300 %. Také si na naše klienty nevymýšlíme nesmyslné pokuty a sankce. Proto vám nikdy nenabídneme úrok nižší než 6,9 %, jednáme férově.

ANO, po 6 měsících řádného splácení můžete od nás odejít bez sankce a pokut.

Všechny dokumenty (smlouvu o půjčce, zástavní smlouvu, obchodní podmínky atd), které budete s naší společností podepisovat, vám samozřejmě zašleme předem k prostudování a termín podpisu si nastavíme tak, abyste se stihli se vším seznámit. Jsme maximálně transparentní, proto tyto dokumenty můžete najít už nyní v sekci Ke stažení 

ANO, pokud se například rozhodnete o částečné splacení půjčky, splátky vám automaticky přepočítáme a snížíme.

Pokud se jedná o mimořádný případ, můžeme se domluvit na dočasném odkladu - stát se to může, například dlužníkovi vyprší trvalý příkaz na placení splátek. Pokud klient ale nekomunikuje, musíme postupovat podle smlouvy. Výše úroku z prodlení odpovídá ročně repo sazbě stanovené ČNB pro první den kalendářního pololetí, v němž došlo k prodlení, zvýšené o 8 proc. bodů (nařízení vlády č. 351/2013 Sb.). To je fér!

 

Naše půjčky poskytujeme na území celé ČR