Půjčka 900.000 Kč

Půjčka 900.000 Kč pomáhá podnikatelům s náročnějšími investičními záměry. Často díky rychlé půjčce mohou zakoupit nemovitost nebo nutné technologické vybavení pro další rozvoj. Okamžitá hotovost je pak cestou k obchodním úspěchům v budoucnosti. 

 

Podnikání s sebou přináší i období, kdy se oboru daří méně. Podniky se dostávají do problémů se splácením závazků, někdy i vinou druhotné platební neschopnosti. Dostat se do registru dlužníků je snadné. I takovým podnikatelům podává půjčka bez registru pomocnou ruku. Žádosti posuzujeme individuálně a hledáme vhodný nástroj financování. Neváhejte se obrátit na naše poradce. 

 

 

  • administrativu vyřešíme za vás
  • rychlé vyplacení
  • bezpečné překonání obtížného období
 
 

ZOXO na Firmy.cz

Kolik si můžu půjčit?

Půjčka bez nahlížení do registru s anuitním splácením a se zástavou nemovitosti. Splátky si rozložte až na 20 let, garantujeme stejnou úrokovou sazbu po celou dobu splácení úvěru. Splátka v sobě obsahuje splátku jistiny a úrok.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
3 400 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce ve výši 200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši 3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je 254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
Tato půjčka bez registru s balonovou splátkou je vhodná pro každého, pokud preferujete nižší splátky. Splácíte pouze úroky a jistinu uhradíte v poslední splátce. Kdykoliv můžete refinancovat k bance, nebo přejít na anuitní splácení.

Více o anuitním a balonovém splácení

Minimální měsíční splátka
1 150 Kč
Úroková sazba od 6.9% p.a.
Při půjčce s odloženou jistinou ve výši 400 000,- Kč na 1 rok s úrokovou sazbou 6,90 % p.a. je pravidelná měsíční splátka ve výši 2 300,- Kč + splátka jistiny v poslední měsíc ve výši 400 000,- Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4,00% z jistiny (16 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí 2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 7,12% je 427 600,- Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.
předčasné splacení zdarma
žádné poplatky předem
až 70 % hodnoty nemovitosti
nížší splátky - platíte pouze úroky
předčasné splacení zdarma
až 70 % hodnoty nemovitosti
 
ZOXO a hodnocení klientů
Garance předčasného splacení
10 let na trhu

 

Ukázka z ceníku poplatků

Zpracování žádosti půjčky s exekucí ZDARMA
Administrativa k získání vyčíslení aktuálních dluhů ZDARMA
Měsíční poplatek za správu úvěru ZDARMA
Zpracování odhadu nemovitosti ZDARMA
Změna ve smlouvě před podpisem ZDARMA
Předčasné splacení půjčky ZDARMA*

 

 

* Podmínky předčasného splacení zdarma vám sdělí na naší infolince operátor, nebo náš obchodní zástupce. Zobrazit kompletní ceník

 

Výhody ZOXO půjčky

ŽÁDNÉ skryté poplatky
FIXNÍ úroková sazba
Předčasné splacení úvěru ZDARMA a bez sankcí

 

Vzory smluv a dokumentů

 

 

 

Jaké podmínky pro získání půjčky musíte splnit?

Podmínky získání půjčky jsou daleko jednodušší než u klasické banky. Nenahlížíme do registru dlužníků a neplatičů. Také nám nemusíte dokládat příjmy. Všechny vzory dokumentů si můžete prostudovat předem.

  • být plnoletý 
  • ručit nemovitým majetkem
  • dva doklady totožnosti

 

 

Představujeme Vám půjčku 900.000 Kč

Představujeme výhody půjčky 900.000 Kč

Půjčka 900.000 korun je určená k financování potřeb podniku. Není nutné dokládat účel čerpání peněz nebo jej uvádět v žádosti. Půjčka je zaručena nemovitým majetkem, a proto je možné nabídnout vám obnos za nízkou úrokovou sazbu. Zároveň si můžete prodloužit dobu splácení až na 20 let a získat předpis měsíční splátky, která nebude zatěžovat rozpočet. Veškeré náležitosti popisují dokumenty ke stažení. ZOXO je spolehlivý a korektní partner, náklady úvěru sděluje klientům předem. 

 

Přivítejte novou šanci

Už se vám někdy stalo, že jste museli odmítnout lukrativní zakázku, protože vám chyběly zdroje? Neinvestovali jste, ačkoliv jste věděli, že se vám vložený kapitál vrátí i se ziskem? Takovou příležitost si už nemusíte nechat uniknout. Podnikatelé půjčku 900.000 Kč nejčastěji využívají na rozšíření chodu podniku, na nákup nových strojů nebo dokonce na nákup nemovitého majetku jako jsou sklady či haly. Ceník poplatků uvádí i účtovanou částku za předčasné splacení úvěru. Kolik činí? Ano, 0 Kč. ZOXO nabízí předčasné splacení zdarma, jako jediná nebankovní společnost.

Účelovost půjčky ZOXO 900.000 Kč

 

Jak zjistit náklady na půjčku 900.000 Kč

Jak zjistit náklady půjčky 

Špatně se orientujete v uváděných poplatcích a účtované výši úrokové sazby. Sledujte ukazatel RPSN. Výpočet RPSN zahrnuje veškeré náklady na úvěr. Podle tohoto ukazatele snadno porovnáte, které půjčky jsou výhodné a které méně. 

 

 

Min. RPSN 7,7 %, max. RPSN 54,42 %, min. doba splácení 6 měs., max. 240 měs. podle výše půjčky

 

 

 

Co vás nejvíce zajímá

Při půjčce ve výši  200 000 Kč na 6 let s úrokovou sazbou 6,90 % p.a., je pravidelná měsíční splátka ve výši  3 400 Kč. Jednorázový poplatek za vyplacení půjčky je ve výši 4 % z jistiny (8 000 Kč) a za podání na katastru nemovitostí  2 000 Kč. Celkově zaplacená částka s RPSN 9,10 % je  254 815 Kč. Uvedená kalkulace je orientační a nevztahuje se k úvěrům dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, které neposkytujeme.           

Naše úroková sazba je nastavená jako fixní po celou dobu trvání úvěru. Nezapomínejte na to, že ne všichni spadají pod ČNB, takže jinde vám mohou už za 1/2 roku úrokovou sazbu navýšit i o 300 %. Také si na naše klienty nevymýšlíme nesmyslné pokuty a sankce. Proto vám nikdy nenabídneme úrok nižší než 6,9 %, jednáme férově.

ANO, po 6 měsících řádného splácení můžete od nás odejít bez sankce a pokut.

Všechny dokumenty (smlouvu o půjčce, zástavní smlouvu, obchodní podmínky atd), které budete s naší společností podepisovat, vám samozřejmě zašleme předem k prostudování a termín podpisu si nastavíme tak, abyste se stihli se vším seznámit. Jsme maximálně transparentní, proto tyto dokumenty můžete najít už nyní v sekci Ke stažení 

ANO, pokud se například rozhodnete o částečné splacení půjčky, splátky vám automaticky přepočítáme a snížíme.

Pokud se jedná o mimořádný případ, můžeme se domluvit na dočasném odkladu - stát se to může, například dlužníkovi vyprší trvalý příkaz na placení splátek. Pokud klient ale nekomunikuje, musíme postupovat podle smlouvy. Výše úroku z prodlení odpovídá ročně repo sazbě stanovené ČNB pro první den kalendářního pololetí, v němž došlo k prodlení, zvýšené o 8 proc. bodů (nařízení vlády č. 351/2013 Sb.). To je fér!

 

Naše půjčky poskytujeme na území celé ČR